Çağla Şıkel: Ne yapayım kemiklerimi mi kırayım

Bir etkinliğe katılan Çağla Şikel gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sosyal medyada zayıflığı ile ilgili olan eleştirilerden sıkıldığını söyleyen Çağla Şıkel: “Geçenlerde biri burnumdaki kemiği neden düzelttirmediğimi sordu. Yani kime ne benim burnumdan. Şu kafaları artık değiştirelim. Ne yapayım kemiklerim gözüküyorsa kırmamı mı bekliyorlar acaba” diyerek tepki gösterdi.

“HAYATTA HER ŞEY OLABİLİR”

Öte yandan şarkıcı Kibariye’nin ihaneti affettiği böyle bir şey ile karşı karşıya kalsa tepkisinin ne olacağını soran muhabirlere Çağla Şıkel “Olabilir hayatta her şey karşımıza çıkabilir. İnsanların neler yaşadığını bilmek gerekiyor. Ben nasıl affeder diyemem ben de affedebilirim onun için ben böyle bir şey başıma gelmeden yorum yapmak istemiyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.