Burcu Kara: Çocuk sahibi olmak istiyorum

Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, güzel oyuncu Burcu Kara oldu. Sahne İstanbul’da Çarşamba günleri sahnelenen ‘Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ adlı oyunda oynayan Burcu Kara, Periscope’ta büyük ilgi gören yayında Emre Saygı ve takipçilerin sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

Burcu Kara: Çocuk Sahibi Olmak İstiyorum

Nişanlısı yönetmen Fırat Doğru Parlak ile evlilik hazırlıkları yapan Burcu Kara, ‘Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?’ sorusuna “Benimde doğuştan gelen bir çocuk isteğim var. Ama yıllar geçtikçe bu isteği daha da ciddiye alıyorum. Gün geçtikçe de bu gözümde büyüyor ve zorlaşıyor. Biran önce çocuğum olsun istiyorum. Geciktirmemek lazım’ dedi.

Burcu Kara: Çok Aşığım

Burcu Kara, takipçiler tarafından kendisine yöneltilen ‘İlerleyen zamandan korkup çocuk sahibi olmak için yumurtalıklarınızı dondurmayı düşündünüz mü?sorusuna ise “Geçmişte bunu düşünüyordum. Ama artık çok aşığım. Buna artık gerek kalmadı” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.