Burcu Biricik’in yer aldığı Camdaki Kız dizisine sürpriz isim!

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden Camdaki Kız dizisi izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı “Boncuk” karakteri ile büyük çıkış yakalayan Burcu Biricik’in yer aldığı Camdaki Kız dizisi sürpriz bir ismi daha kadrosuna kattı. Oyuncu Hande Ataizi’nin Camdaki Kız dizisiyle ekranlara geri döneceği öğrenildi.

Birçok televizyon yapımında büyük emeği olan yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun bu sefer de Camdaki Kız eseri televizyon erkanlarında dizi oluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.

blank

Kırmızı Oda dizisi ile son zamanlarda büyük yükselişe geçen Burcu Biricik dizinin başrollerinde yer alırken oyuncu Hande Ataizi’nin de kadroya dahil olduğu öğrenildi. Nur Sürer ve Tamer Levent de dizinin oyuncuları arasında yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.