Burak Özçivit, Kuveyt’te 80 kadınla buluşacak

17’inci Yılın Yıldızları Ödül töreni YTÜ Davutpaşa Kampüsü’nde bulunan Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Burak Özçivit de ödül aldı.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit gecede yılın en iyi sinema erkek oyuncusu seçildi. Ödül töreni öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu öğrencilik yıllarında haylaz bir öğrenci olduğunu söyledi. 6 aylık hamile okan eşi Fahriye Evcen’inle çocuklarını kucaklarına almak için heyecanlı olduğunu söyleyen Burak Özçivit, “Evet çok heyecanlıyım Fahriye gibi ben de onunla o duyguları yaşıyorum” dedi.

Fahriye Evcen’in hamileliğinde çok aşerdiğini söyleyen oyuncu çocuklarına Osman ismini verecekleri iddialarına Burak Özçivit, “O başlayacağım dizideki çocuğun ismi” dedi. Eşi Fahriye Evcen’in çocuklarını Türkiye’de doğuracaklarını belirten oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kuveyt’te 80 tane kadınla olacağı haberlerine “Evet bir organizasyon var. O yüzden Fahriye olamayacak tek başıma gideceğim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.