Burak Özçivit, bu kez de Amerika’dan yorum aldı

Dünyaca ünlü modellerden Instagram’da yorum alan Burak Özçivit, bu kez de Amerika’lı bir kadından yorum aldı.

Burak Özçivit, geçtiğimiz yıl İranlı model Mahlagha Jaberi’den, aylar önce Burak Özçivit’in bir fotoğrafına, “yakışıklı” diye yorum almıştı. Bunun üzerine eşi Fahriye Evcen ile arası bozulmuştu.

Oyuncu da daha sonra Instagram hesabından İranlı modeli engellemişti. Mahlagha Jaberi’den sonra Rus model Victoria Bonya da, Burak Özçivit’in Instagram fotoğraflarına yorum yapmaya başlamıştı. Gelen yorumlar ardından Özçivit, Rus modeli engellemişti. Ünlü oyuncunun Instagram’da paylaştığı bir fotoğrafa, ünlü spor hocası Sapna Vyas yorum attı.

Yabancı kadınları ilgi odağı haline Burak Özçivit’in fotoğrafının altındaki yorumu görenler, “Fahriye buna ne diyecek?” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.