Burak Özçivit, askerlere selam gönderdi

Burak Özçivit, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüten Mehmetçiğe her zaman destek olduğunu söyleyerek askerlere selam gönderdi.

Burak Özçivit, Zeytin Dalı Harekatı’nda bulunan Mehmetçiklere destek verdi. ‘Can Feda’ filminde Kerem Bürsin ile birlikte iki askere hayat veren Özçivit, eşi Fahriye Evcen ile bir arkadaşlarının yaş gününde objektiflere yansıdı. Yeni filmindeki üniformalı fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak Afrin’deki Mehmetçiğe destek olan oyuncu, bu paylaşımıyla çok eleştirilmişti. Bedelli askerlik yapmasına karşı böyle bir kare yayımladığı için çok sayıda yorum alan ünlü isim “Tepki falan görmedi. Biz o fotoğrafı paylaşarak askerimize ve vatanımıza destek olduğumuzu gösterdik. Her zaman da Mehmetçiğe destek oluruz” diyerek askerlerimizin sağ salim evlerine dönmesi temennisinde bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.