Bülent Ersoy’un çorbacıda olaylı gecesi

Bülent Ersoy’un, gittiği çorbacıda bir kadını masadan kovduğu iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün Maslak’ta bir mekanda konser verdi. Konserden sonra gece saatlerinde Etiler’de bulunan bir çorbacıya giden Bülent Ersoy, burada sık sık oturduğu masada bir başkasının oturduğunu gördü. Masada oturan kadının yanına giderek “Kalk benim yerimden” diyen Diva, kadının yanıt vermesiyle daha da sinirlendi. Alkollü olduğu iddia edilen ve arkadaşları ile başka masaya geçmek zorunda kalan kadın polisin de müdahalesiyle sakinleştirildi. Mekan çıkışı konuşan kadın, “Ben masada otururken burada ben oturuyorum diyerek beni kaldırmak istedi. Normalde ben ondan önce geldim. Ben o masada oturuyordum. Ben de kalkmak zorunda kaldım. Bana kötü bir cümle kullanmadı. Bu kadın ile uğraşılmaz ama ‘kalk benim masamdan’ diye seslendi.” dedi.

Bülent Ersoy çorbacıdaki kadını kovdu mu?

Mekandan çıktıktan sonra konuşan Bülent Ersoy, olayın sorulması üzerine, “Sahneden inip yemeğe geldik, çorba içtim. Benim öyle bir olaydan haberim bile yok kim nerede oturuyor. Bilmiyorum. Benim hiç adetim yoktur. Öyle birini kapıdan kovayım, masadan kovayım. Daha önce benim için menajerim yer ayırmış. O kız biraz kameralara mı görünmek istedi acaba? Bilmiyorum. Yorumda yapmak istemiyorum” dedi. Mekanın işletmecisi ise masanın Bülent Ersoy’a ayırtıldığını söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.