Brandeyes, İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasını Nişantaşı’nda açtı

Online satış ve lüks optik ve güneş gözlüklerinin perakende sektörünün önde gelen markası, aynı zamanda Dior, Céline, Fendi, Loewe, Kenzo, Stella McCartney, Givenchy, Fred, Hermossa, Blancia Milano, Gigi Studio gibi dünyanın önde gelen birçok lüks optik ve güneş gözlüğü markalarının da Türkiye distribütörü olan Brandeyes, İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasının yerini Nişantaşı’nın en gözde noktalarından Valikonağı Caddesi olarak seçen Brandeyes, açılışını özel bir davet eşliğinde gerçekleştirdi. Her davetindeki özeniyle tanınan Brandeyes’ın bu anlamlı gününde tüm gözlük tutkunları bir araya geldi.

blank

Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin Kın’ın ev sahipliğinde düzenlenen bu açılışa Pınar Altuğ Atacan, Bestemsu Özdemir, Arzu Kunt, Eda Güzelcik, Aleyna Dalveren, Esra İnceefe, Gizem Hatipoğlu, Ümit Karalar Gökmen, Çağla Çetinöz, Batya Kebudi, Aysun Kaba, Özge Sarıkadılar, Nazife Özcan, Pelin Kaya gibi birçok isim katıldı. Türkiye’deki ilk “flagship” mağazasını İzmir Alsancak’ta açan Brandeyes, uzun zamandır İstanbul’da da açılması heyecanla beklenen “flagship” mağazasıyla büyük övgü topladı. Mağazayı ve mağaza konseptini oldukça beğendiğini paylaşan davetliler, Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin Kın’ın eşliğinde gözlükleri yakından keşfederken, bir yandan da tatil öncesi keyifle alışveriş yaptılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.