Çağan Şengül ve Işıl Ayman’dan samimi bir yorum “Rengarenk Ormanlar-Akustik”

Çağan Şengül ve Işıl Ayman’ın milyonlarca dinlenen şarkısı “Rengarenk Ormanlar”ın Akustik versiyonu 16 Haziran’da By Willow etiketi ve Sony Music Türkiye dağıtımıyla yayınlanıyor.

Çağan Şengül ve Işıl Ayman, milyonlarca dinlenen hit şarkıları “Rengarenk Ormanlar”ın büyüleyici akustik versiyonuyla hayranlarını bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen akustik versiyon, şarkıya yeni bir duygusal derinlik ve içtenlik katan taze bir yorum sunuyor. Elektronik unsurlarından arındırılan akustik düzenleme, dinleyicilerin sanatçıların müzikalite ve duygu dolu performanslarına dalmalarını sağlayarak içsel bir deneyim sunuyor.

blank

Sözleri ve müziği Çağan Şengül ve Işıl Ayman’a ait şarkının akustik versiyonunda müzikseverler tanımlayıcı olan etkileyici uyumlar ve organik enstrümantasyonla karşılaşacak. İkilinin yer aldığı akustik performans klibi ise Melike Beşli imzasıyla yayınlanacak.

Çağan Şengül ve Işıl Ayman’ın birlikte seslendirdiği “Rengarenk Ormanlar- Akustik 16 Haziran’da tüm dijital platformlarda yayında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.