“Boş beleş güruhun sanat elçisi yapıldığı yere Türkiye denir”

İvana Sert’in Eurovision açıklamasıyla ilgili Bülent Seyhan, Duygu Atakan, Fikret Dedeoğlu ve Bahadır Sağlam Müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu’na açıklamalarda bulundu.

Kanburoğlu’nun ”İvana Eurovision’a hazır! İvana Sert: Avrupa’da yaşayan Türk kardeşlerimden davet alıyorum. Yakında turneye çıkacağım. Diyafram dersleri de almaya başladım. Eurovision Şarkı Yarışması için hazırım. Türkiye’yi temsil etmeyi çok isterim.” paylaşımına müzik camiasından birçok isim yanıt verdi.

”KATEGORİNİZİN DIŞINA ÇIKMAYIN”

MÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Seyhan konuyla ilgili, ”Bu nedir böyle özgüven patlaması? Barlarda şarkı söyleyin, dans edin, paralar kazanın. Kendinize uygun markaların reklamlarını kapın, kabul. Destekleyelim de ama hadsizce boyunuzdan büyük laflar edince kendinize gelmeniz için birazcık eleştirelim ya! Kategorinizin dışına çıkmayın derim.” açıklamasını yaptı.

”SEKTÖRÜ BU HALE GETİRENLER UTANSIN”

Müzisyen Bahadır Sağlam ise, ”Sanat: “Sıkıntı sürecinde olgunlaşan, düşünceyle yoğunlaşan, emekle hazırlanan ve en iyiyi vermeyi amaçlayan faaliyete denir.”Sanatını hakkıyla yapanların dikkate alınmadığı, Boş beleş güruhun sanat elçisi yapıldığı yere ise Türkiye denir. Sektörü bu hale getirenler utansın.” açıklamasını yaparak İvana Sert’in Eurovision açıklamasına tepki gösterdi.

”BUNDAN EUROVİSİON’UN HABERİ VAR MI?”

Karnaval Medya Radyoları Müzik Direktörü Duygu Atakan ise İvana Sert’in açıklamasıyla ilgili, ”Peki bundan şeyin haberi var mı? Türkiye’nin ve hatta Eurovision’un ” tweet’ini paylaştı. Yıldız Tilbe düetiyle dikkat çeken Fikret Dedeoğlu ise, ”Bence de İvana Sert Türkiye’yi temsil edebilir. Çok da şey yapmamak lazım… Türkiye’de müzik kalitesi şu an bu seviyede.” ifadeleriyle Sert’e tepkisini dile getirdi.

Ivana Sert, Eurovision Şarkı Yarışması’na hazırlanıyor!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.