Söz dizisiyle yıldızı parlayan Yağmur Ün, soluğu yeniden setlerde aldı

Söz dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Yağmur Ün, kısa bir tatilin ardından soluğu yeniden setlerde aldı.

Senaryosunu Kerim Aydemir’in yazdığı, yönetmenliğini Mehmet Hoşnut, genel yönetmenliğini ise Emrah Saltık’ın yaptığı komedi filmi ‘Randıman’ın çekimleri için Ordu’ya giden Ün, filmde cesur, vefalı ve sevdiklerine bağlı bir Karadeniz kızını canlandıracak. Çekimler boyunca Karadeniz’in eşsiz doğasına bir kez daha hayran kaldığını belirten güzel oyuncu; “Ben de bir Karadeniz kızıyım. O yüzden alışkın olduğum bir iklim. Bu topraklarda çalışmak ruhumu dinlendiriyor” dedi.

blank
Yağmur Ün

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘İlk Filmini Gerçekleştirecek Yönetmen Projesi’ndeki 13 filmden biri olan filmin 2020 Mart ayında vizyona girmesi planlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.