Nurgül Yeşilçay, tiyatro sahnesinde Oktay Kaynarca ile birlikte rol alacak

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, uzun bir aradan sonra döneceği tiyatro sahnesinde Oktay Kaynarca ile birlikte rol alacak.

Nurgül Yeşilçay ve Oktay Kaynarca’nın birlikte yer alacağı tiyatro oyunu belli oldu. İkili, Neil Simon’un dünyaca ünlü iki kişilik komedisi ‘Last of the Red Hot Lovers’ın Türkçe uyarlamasını sahneleyecek. ‘Ateşli Aşkların En Sonuncusu’ projesiyle izleyici karşısına çıkacak oyuncular, önümüzdeki hafta okuma provasına başlayacak.

Haftanın üç günü prova yapacaklar

Birçok fenomen dizide başrolü üstlenen Yeşilçay, yıllar sonra döneceği tiyatro sahnesi için hazırlıklara şimdiden başladı. Tek başına rolüne çalışan oyuncunun, ilerleyen günlerde partneri Kaynarca’yla, haftanın üç günü prova yapacağı öğrenildi. İkili, yeni yılın ilk günlerine doğru projeyi yetiştirmeye çalışıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.