BluTV, kütüphanesine yeni bir romantik komedi dizisi ekliyor! ‘Sen, Ben, O!’

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, kütüphanesine yeni bir romantik komedi dizisi ekliyor. Yeni evli genç bir çiftin planları dahilinde olmayan bir ‘bebek’ haberi almasıyla başlarına gelenleri eğlenceli bir dilde anlatan ‘Sen, Ben, O!’ bugün itibariyle BluTV’de yayında.

YouTube video

Başrollerini Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çıtanak’ın paylaştığı BluTV Orijinal dizisi hızlı temposu ve eğlenceli anlatımıyla kadın-erkek ilişkilerini yeni bir açıdan değerlendiriyor.

Müstakil, bahçeli evlerinde dondurma çubuğundan çıkan spor arabalarıyla huzurlu bir evlilik süren genç çiftin planlanmayan bir hamilelik haberiyle

içine girdikleri yeni dünya ikiliyi oldukça etkileyecek. Hamileliği öğrenme, ultrason, aşerme, cinsellik, cinsiyet öğrenme partisi, çocuk odası ve erken doğum korkusuna dair her konu Aylin (Başak Gümülcinelioğlu) ve Gürkan (Çağrı Çıtanak) çiftine yeni bir macera yaşatacak.

BluTV orijinal 10 bölümden oluşan yeni dizisi ‘Sen Ben O’ bugün saat 19.00’dan itibaren tüm bölümleriyle BluTV’de yayında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.