BETTER DAYS, birbirinden önemli davetlilerin katılımıyla showroom açılışını yaptı

Moda dünyasının iki duayeni Ayşe Brav ve Pelin Kaya’nın hayalleriyle doğan, DNA’sında ve hikayesinde pozitif enerji taşıyan ve ışıltısıyla da bunu ortaya koyan BETTER DAYS, birbirinden önemli davetlilerin katılımıyla showroom açılışını yaptı.

“Daha İyi Günler” anlamına gelen ve bu umudu da sahip olduğu ışıltıları ve zamansız zarif şıklığı ile ortaya koyan BETTER DAYS, uzun zamandır heyecanla beklenen açılış davetini gerçekleştirdi. Markanın kurucuları Ayşe Brav ve Pelin Kaya’nın ev sahipliğinde düzenlenen davete Feryal Gülman, Demet Şener, Aslı Gümüşel, Özge Özpirinçci Yamantürk, Mehtap Elaidi, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Suzan Toplusoy, Begüm Kıroğlu, Selda Tahincioğlu, Mert Aslan, Gülnur Güneş Çelik, Evren Kayar, Dila Tarkan Doğruer, Yasemin Öğün, Merve Oflaz, Elif Brav Mısırlı, Nur Bilen Yavuzer, Özgür Masur gibi moda, cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Ayşe Brav ve Pelin Kaya’yı bu özel günlerinde yalnız bırakmayan davetliler, BETTER DAYS tasarımlarını yakından incelediler. Toplamda 21 parçadan oluşan ve mini, midi ve maksi elbiselerin yanı sıra etek, bluz ve tulumların yer aldığı BETTER DAYS koleksiyonundaki dore ve lame yansımalar davet boyunca adeta mücevher gibi ışıldadı. Pulların, payetlerin, metalik ipliklerin baş rolde olduğu koleksiyon için kullanılan satenler, payet işlemeli kumaşlar, parlak kadifeler, krep satenler, parlak tüller kadar tüy, mücevher etkisindeki parlak taşlarla tasarlanan el işçiliği detaylar, dökümlü kuşaklar da ilgi gördü. Degaje yakalar, tek omuzlar, drape kuplar, tek omuz askıları, derin V yakalar, straplez kesimlerle her tarzda kadına uygun zamansız şıklığı ortaya koyan BETTER DAYS, uzun yıllardır moda dünyasının içinde yer alan Ayşe Brav ve Pelin Kaya’nın tüm bilgi birikimlerinin kusursuz bir eseri olarak büyük övgü aldı.

Davetlilerin BETTER DAYS koleksiyonundan alışveriş de yaptığı etkinlik boyunca Ayşe Brav ve Pelin Kaya misafirleriyle tek tek ilgilendi; markaları, tasarımları ve showroomları hakkında bilgi verdiler. Her zaman pozitif enerjiye inanan ve enerjisiyle olumluyu çevresine yayan kadınlar için yaratılan BETTER DAYS’in bu açılış daveti aynı marka DNA’sında yer alan pozitif enerjiyle dolu anlara tanıklık etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.