‘Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümü akıllarda soru işaretleri bıraktı

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yayınlanan son bölümü yine soluksuz izlendi.

Hayati kararların alındığı, kurşunların havada uçuştuğu bölümde, gizemini hala koruyan birçok olay akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Kendini Züleyha ve Adnan bebeğe siper eden Yılmaz, bir kez daha ölüm kalım savaşı verdi.

Olayları sakinleştirmeye çalışan Fekeli ve Hünkar ikilisi ise gittikşe şiddetlenen olayların gidişatını kontrol altına alabilecek mi?

Zamanla kendi hapishanesini yaratan Züleyha, Demir’in Adnan bebeği İsviçre’ye gönderdiğini öğrenince çaresizlik çığlıkları attı. Bugüne kadar başına gelen tüm felaketlere dayanma gücünü aldığı oğlu Adnan’ı bir daha göremeyeceği düşüncesiyle deliye dönen Züleyha hayatına son verme kararı aldı.

blank

Perşemebe günlerinin vazgeçilmezi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ATV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.