“Bir Deli Rüzgar” dizisi 6’ıncı bölümü ile final yapıyor

Reyting yarışında sınıfta kalan Bir Deli Rüzgar dizisi reytinglerde geride kalınca 6. bölümü ile final yapıyor.

Fox TV’de yayınlanan Bir Deli Rüzgar dizisi final yapıyor. Pınar Deniz, Almila Ada, Berk Cankat ve Hatice Aslan’ın başrollerini paylaştığı dizi Bir Deli Rüzgar dizisinin 6. haftasında bitirilmesine karar verildi.

20 EKİM’DE FİNAL YAPIYOR

Bir Delir Rüzgar dizisi daha ana hikayeye başlamadan yayından kaldırılıyor. 20 Ekim cumartesi günü Bir Deli Rüzgar dizisi son bölümüyle final yapacak. Fox TV, dizinin reytingleri istenilen seviyede olmadığı için yayından kaldırdığını yapım ekibine bildirdi.

blank

REYTİNG SIRALAMASINDA ÇAKILDI

Aynı gün ekranlara gelen Kalk Gidelim, Erkenci Kuş ve Yeni Gelin gibi dizilerin çok arkasında kalıp, 2.89 reyting alarak kendisine 12. sırada yer bulan dizi reyting yarışında sınıfta kaldı.

SOSYAL MEDYADA BİTMESİN KAMPANYASI

Bir Deli Rüzgar final kararı sosyal medyayı salladı. Dizinin bitmesini istemeyen hayranlar Fox TV’yi telefon yağmuruna tuttu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.