Best Model Türkiye 2020 yarışmasında skandal yaşandı

Dün gece Zeytinburnu Fişekhane’de düzenlenen 33. Best Model Türkiye yarışmasında skandal yaşandı.

33. Yaşını kutlayan Best Model Türkiye Yarışması Covid19 virüs tedbirleri en üst seviyeye alınarak, Erkan Özerman’ın ev sahipliği yaptığı gecenin sunuculuğunu Tuğçe Sarıkaya Dağıstan ve Ece Gürsel yaptı.

YouTube video

MELİSA İMRAK!! 15 YAŞINDAKİ ADAYI BEST MODEL SEÇTİLER

33. Best Model yarışmasında dikkat çeken olay 18 yaşından küçük olan Melisa İmrak yarışmada ‘Best Model’ seçilirken, çocuk yaştaki genç kızın birinci seçilmesinin ardından Erkan Özerman’ın “Siz onu Best Model Türkiye olarak seçtiniz. 15 yaşında olduğuna göre bu meslekte dilerim 15 yıl daha kalır. 30’una kadar çalışır inşallah” sözleri dikkat çekti.

Sait Emir

SAİT EMİR!! AYNI İSİM SPONSOR OLDU

Geçtiğimiz aylarda haberi çıkan geleceğin Reza Zarrab’ı olduğu iddia edilen Doktor, Pilot, Dans Eğitmeni, Ajans Sahibi, iş insanı Sait Emir Best Model Türkiye yarışmasının sponsoru olarak göze çarptı.

ECE GÜRSEL İÇ ÇAMAŞIRSIZ GİYDİĞİ ELBİSESİYLE VERDİĞİ FRİKİK GECEYE DAMGA VURDU

Davetliler arasında Ünlü Sosyal Medya Fenomeni Seyhan Soylu’da vardı, Soylu ön sırada otururken yarışmanın sunuculuğunu üstlenen eski manken Ece Gürsel iç çamaşırsız giydiği cesur elbise ile frikiklerini görüntüledi.

ECE GÜRSEL

Gecede ayrıca sevilen şarkılarıyla Yılmaz Morgül, Emre Kaya, Umut Akyürek, Ece Gürsel sahne aldılar.

33. Best Model Türkiye yarışmasının jürileri; Almila Özerman, Görkem Gürcan, Tolga Kandemir, Derya Ekşioğlu, Türkan Geyik, Hasan Yanlızoğlu, Taner Öğünç, Hamdi Alkan, Perihan Akı, Hülya Yiğitalp, Merih Ergürbüz, Merih Öztürk, Rıfat Yurt, Turgay Kıran, Arif Işık, Murat Zengin, Serkan Cepheci, Binhan Berkman, Safdar Ghaafor, İsmal Alvaili, Dilek Koç, Ece Gürsel, Tuğçe Sarıkaya, Sait Emir, Muammer Kapucuoğlu, Duygu Yazıcı, Banu Saadet, Onur Sonku, Ayşen Zamanpur, Aslıhan Karalar, Mustafa Burak Demirel, Şaban Tatar gibi birçok değerli Juri üyeleri değerlendirme yaparak, 33. Best Model Türkiye Final yarışmasının finalistlerini belirlediler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.