Bergüzar Korel, hamileliği ile ilgili sorulara yanıt verdi

Oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, geçtiğimiz günlerde bir mücevher firmasıyla anlaşmış ve reklam filmlerinde rol almıştı. İkinci çocuğuna hamile olan Korel, firmanın tanıtım gecesinde hamileliği ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Güzel oyuncu Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç, bir mücevher firmasıyla anlaştı ve reklam filmlerinde oynadı. Geçtiğimiz gün tanıtım gecesinde görüntülenen çift, magazin muhabirlerinin kendilerine sordukları soruları yanıtladı. Hamile olan Korel, bebeği ile ilgili sorulan soruya “Cinsiyeti erkek. Henüz ismi belli değil ama Ali gibi sade ve eski bir isim olacak” yanıtını verdi. Bir muhabirin “Aşerme oluyor mu?” sorusuna da yanıt veren Korel, “Ali’de hiç yaşamamıştım ama bu sefer hamileliğimin ilk başlarında tuzlu ve ekşi şeylere karşı oldu, limon ve erik gibi şeylere aşerdim” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.