Tuba Büyüküstün ve Beren Saat, kabul etmedi Fahriye Evcen kabul etti

Bir lens firması, önce Tuba Büyüküstün’e ardından da Beren Saat’e reklam teklifi yaptı. Bu iki ünlüden olumlu yanıt alamayan firma, son olarak güzel oyuncu Fahriye Evcen ile anlaştı.

Ortadoğu’da yayınlanacak olan reklam filmi çekmek isteyen bir firma, dedikodulara göre ilk olarak Tuba Büyüküstün’e teklif götürdü. Tam olarak 2 milyon TL’lik teklife red yanıtı alan firma, Büyüküstün’den sonra 1 milyon TL’lik teklifle Beren Saat’in kapısını çaldı. Sadelikten yana olan Beren Saat de bu teklifi reddederken firma son olarak Fahriye Evcen’e teklif yaptı. 750 bin TL teklif ile güzel oyuncu ile toplantı yapan firma, Evcen’in teklifi kabul etmesiyle el sıkıştı ve rahat bir nefes aldı.

Tuba Büyüküstün neden kabul etmedi?

Firmanın teklif ettiği 2 milyon TL’yi elinin tersi ile iten Tuba Büyüküstün’ün, lens satan firmanın teklifini, Sağlık ve doğallıktan yana olduğu için reddettiği öğrenildi. Lens kullanımına karşı olan oyuncunun bu teklifi kabul etmesi, kendisi gibi doğallıktan yana olanlar tarafından hoş karşılanmayacaktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.