Bergüzar Korel günlerdir çadır arıyor! AFAD hâlâ götürmedi!

Maraş depreminde can kaybı sayısı 40 bin 689’a yükselirken iki il dışında arama kurtarma çalışmaları sonlandırıldı. Günlerdir hem çocuklar hem afetzedeler için çadır arayan oyuncu Bergüzar Korel’den “Maalesef hâlâ aynı ilanı paylaşmaya devam ediyorum çünkü hâlâ çadır yok AFAD hâlâ götürmedi” tepkisi geldi.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Afet bölgesine el uzatanlardan biri de oyuncu Bergüzar Korel’di. Ünlü oyuncu son paylaşımında günlerdir çadır aradıklarını söyleyerek, tepki gösterdi.

‘ÇOCUKLAR ZATÜRRE Mİ OLSUNLAR?’
Korel paylaşımında, “Maalesef hâlâ aynı ilanı paylaşmaya devam ediyorum çünkü hâlâ çadır yok AFAD hâlâ götürmedi çünkü muhtara başvuru lazımmış muhtar vefat etmiş azayı da bulamıyorlar tabii ki kayıplarının peşindedir. Ne yapacağız bekleyelim çocuklar zatürre mi olsunlar?” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.