Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya sürpriz hamle!

2014 yılında görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun uzun bir süredir boşanacakları iddia ediliyordu. İddialar karşısında sessizliğini koruyan Saat’ten flaş bir hamle geldi.

2014 yılında hayatlarını birleştiren Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun evliliğinde uzun bir süredir kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. İddialar karşısında sessizliğini koruyan Saat, son hamlesiyle adeta son noktayı koydu.

Doğulu, son Instagram postunda paylaştığı, ilk albümü “Yaparım Bilirsin” klibiyle beğeni topladı. Ünlü şarkıcı, o günkü heyecanını ve mutluluğunu yazdığı şu notla kutladı: “Bugün ilk albümüm Yaparım Bilirsin’in çıkışının 26. yıl dönümü… O günkü heyecanımı ve mutluluğumu tarif etmem imkansız, bir müzisyen için ilk albümün önemi tarifsiz. Müziğe ve sahneye çocuk yaşlarda başlamış olsam da, profesyonelliğe attığım ilk adımdı benim için.”

blank

Beren Saat ise bu paylaşıma kalp ifadesi koyarak dikkat çekti. Saat’in ayrı eve çıktığı ve başka bir ilişki yaşadığı konuşulurken bu hareketi sevenlerinin içine su serpti.

Beren Saat ve Engin Akyürek ‘en iyi uluslararası oyuncu’ kategorisinde ödüle aday

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.