Beren Saat ve Engin Akyürek ‘en iyi uluslararası oyuncu’ kategorisinde ödüle aday

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’, Fransa’da düzenlenen Soap Ödülleri’nde ‘en iyi uluslararası dizi’ kategorisinde yarışıyor. Başrol oyuncuları Beren Saat ve Engin Akyürek de ‘en iyi uluslararası oyuncu’ kategorisinde ödüle aday.

Fransa’da yayınlanan yerli ve yabancı dizilerin ödüllendirildiği Soap Ödülleri’nde bu yıl bir Türk dizisi de yarışıyor. Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek’in paylaştığı “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisi, üç kategoride ödüle aday gösterildi.

24 EYLÜL’DE AÇIKLANACAK

“Fatmagül’ün Suçu Ne?”, Soap Ödülleri’nin “en iyi uluslararası dizi” kategorisinde ödüle aday oldu. Beren Saat ve Engin Akyürek de “en iyi uluslararası aktris/aktör” kategorilerinde aday gösterildi. Kazananlar 24 Eylül’de açıklanacak. Ödül töreni, Paris’te Théâtre du Ranelagh’da düzenlenecek.

149 ÜLKEYE SATILDI

2010 yılında Kanal D’de yayınlanan “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, yurtdışına satılan Türk dizileri arasında birinci sırada. Beren Saat ve Engin Akyürek’in başrol oynadığı dizinin bugüne dek 149 ülkeye satışı yapıldı. İspanya ve Amerika’da yeniden uyarlanan “Fatmagül’ün Suçu Ne” en çok bilinen Türk dizileri arasında da zirvede.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.