Berdan Mardini: Ben kıro ve kültürüne bağlı biri olarak görünüyorum

Şarkıcı Berdan Mardini, Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu ve eski eşi Fatoş Yelliler hakkında kendisini aldattığı iddiasında bulundu.

Şarkıcı Berdan Mardini boşandığı, 2 çocuğunun annesi Fatoş Yelliler hakkında iddiada bulundu. Mardini, Yelliler’in kendisiyle evliyken sahte bir kimlik kullanarak, başka biriyle evlendiğini iddia etti.

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Mardini, “Peruk takarak sahte isimle başka insanlarla buluşmuş” derken programın sunucularından Seren Serengil ise Yelliler’in sahte bir kimlik ile Mardini ile evliyken başka biriyle evlendiğini söyledi.

“BEN KIRO VE KÜLTÜRÜNE BAĞLI BİRİ OLARAK GÖRÜNÜYORUM AMA ÖYLE DEĞİLİM”

Serengil’in söylediklerini doğrulayan Mardini, şunları söyledi:

“Bunları anlatacak yüzüm olmadığı için söylemedim ama her şeyin belgesi var. Dava dosyası da gizli değil. Siz zaten bu dosyaya ulaşabiliyorsunuz. Ben bu kadar detay vermek istemiyorum. Ben kıro ve kültürüne bağlı biri olarak görünüyorum ama öyle değilim.

Fikirlerimiz ve namus anlayışımız değişebilir. Benim için bunları göze alan çocuğunu gözden çıkaran bir insan benim için bitmiştir. Bu işin içinde uyanıklık ve üçkağıtçılık var. Çocuklarım ve ailemle çok mutluyum. Ben hiçbir şeyi araştırmadım bu belgelerin hepsi Instagram üzerinden geldi.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.