‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin sezon finali olay olacak!

Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Dizinin 70 dakikalık özel sezon finali bölümü, 19 Eylül’de sadece BluTV’de diziseverlerle buluşacak.

YouTube video

Yapımcılığını İnter Medya’nın üstlendiği, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar’ın oturduğu ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin özel sezon finali bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı.

19 Eylül’de sadece BluTV’de ekranlara gelecek bölümde Ercüment Çözer ve Memduh, sadece başarılı olmak üzere harekete geçerken Behzat Komiser ise kendini köşeye sıkışmış hissedecek. İki ayrı tarafta yapılan planların ortasında kalan Behzat’ın bu büyük mücadeleden nasıl çıkacağı merakla beklenecek.

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde yer aldığı ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, 70 dakikalık özel sezon finali bölümü ile yarın BluTV’de…

‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’ 70 dakikalık özel sezon finali ile ekranlara geliyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.