‘Babil’ dizisi final yapıyor

Star Tv ekranlarında yayınlanan ‘Babil’ dizisinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Cuma akşamları seyirci karşısına çıkan dizinin, final kararı aldığı ortaya çıktı.

Başrollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak’ın yer aldığı ‘Babil’ dizisinden kötü haber geldi. Ay Yapım’ın dev kadrolu dizisi ‘Babil’ final yapıyor. Reytinglere yenik düşen dizi, 20. bölümde ekrana veda edecek.

blank

ABİL DİZİSİ KONUSU NEDİR?

İdealist bir ekonomi profesörüyken, oğlunun tedavisi için benimsediği tüm değerlere karşı tehlikelerle dolu bir yola çıkan İrfan’ın, Egemen’le kurduğu Babil şirketi gitgide büyür ve İrfan çocuğunun tedavi masraflarını karşılar. Ancak yol, burada bitmemiştir. Şimdi sırada Süleyman’la hesaplaşma, Egemen, Eda ve İrfan arasındaki büyük sır vardır…

BABİL 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İrfan, Deniz’in soruları karşısında iyice köşeye sıkışırken, Egemen Eda’yı velayet davasına ikna etmeye çalışıyor. Öğrendiği bir bilgi Ayşe’nin kalbini İrfan’a karşı yeniden ısıtırken, Süleyman’ın geldiği oyunla ilgili İlay’dan şüphelenmesi aralarında soğuk rüzgarlar estiriyor. Özkan’ın güvenini kazanarak düşmanlarına karşı avantaj sağlayan İrfan, Egemen’den yediği son gol ile bitirici darbeyi vurmak için düğmeye basıyor.

BABİL 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Babil dizisi 19. bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor ancak Babil yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.