Ayvalık Belediyesi’nden Turizm Sezonu Öncesi Detaylı Temizlik Çalışmaları

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşan turizm sezonu öncesi mesire alanları, sahiller, tarihi kent sokakları ve Ayvalık genelinde çöp toplama ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Temizlik hizmetlerini kendi özkaynakları ile yürüten Ayvalık Belediyesi son olarak araç filosuna kattığı beş yeni çöp taksi ile tarihi kent sokaklarından, geneline ulaşılmadık nokta bırakmıyor. Ayvalık’ın temizliği ve güzelliği için büyük bir hassasiyet gösterdiklerini dile getiren Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Bizler belediye olarak ilçemizin temizliği ve güzelliği için sürekli çalışma içerisindeyiz. Yaz aylarının gelmesi nedeniyle vatandaşlarımız ve kentimize gelen misafirlerimiz hafta sonlarında ya da fırsat buldukça pikniğe gidecek. Bizlerde yaz öncesi ilçemizin piknik ve mesire alanlarında temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında kentimizin her noktasında temizlik çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Biz çevremize gözümüz gibi bakıyoruz ve temizliği için mücadele ediyoruz. Vatandaşlarımız da çevremiz konusunda duyarlılık gösterirse daha temiz ve güzel bir Ayvalık’ta hep birlikte nefes almış oluruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.