Aynur Aydın: Ağzını burnunu kırmak istedim

Son zamanların en iyileri arasına giren şarkıcı Aynur Aydın, önceki gece Kıbrıs Girne’deki Chamada kulüpte sahne aldı.

Sahne kostümü için kendini komutan ilan Aydın, giydiği kıyafet ile yürekleri hoplattı. 1000 kişilik Aynur Aydın korosu şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken popçu, bu anların coşkusuyla sahnede kendinden geçti. Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, kıyafetinden bahsetti. “Sahneye çıktığım için bu tarz bir kıyafet seçtim. Sanırım pantolonumu evde unuttum. Tabi ki böyle şeyleri sokakta giyemeyiz. Kendimi böyle iyi hissediyorum. Ufak bir miğde rahatsızlığı geçirdim. Bu durum istem dışı kilo vermemi sağladı. Bu halimle mutluyum.” dedi.

blank
Aynur Aydın

Ağzını Burnunu Kırmak İstedim

Geçtiğimiz günlerde Yunan vekil Ioannis Lagos’un Türk bayrağını yırttığı görüntüler için bir tweet atan ve gündem olan Aynur Aydın, “Siz bizi tarihten iyi bilirsiniz? “ adlı yazısına dahada açıklık getirdi. Popçu, “O görüntüleri gördüğümde çılgına döndüm. Hiç kimse bizim bayrağımızı, kutsalımızı bu şekilde lanse edemez ve yırtamaz. Eğer imkanım olsaydı bir uçak bileti alıp gidip onun orada ağzını burnunu kırmak istedim.” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.