Aynur Aydın: Kendine Acıyan İnsanları Sevmem

Aynur Aydın, Emel Yalçın’ın Milyon Tv ekranlarında her cumartesi 23:00 da yayınlanan ve her hafta birbirinden ünlü konuklarını ağırladığı programının konuğu oldu. Eğlenceli anların yaşandığı programdan öne çıkan başlıklar.

Emel Yalçın’ın, Aynur sürekli röportajlarında rakiplerinin yoluna taş koyduğundan seni engellediklerinden bahsediyorsun neden? sorusuna Aynur Aydın “Hala böyle düşünüyorum, belki erteleyebildiler ama engelleyemediler” dedi.

Aynur Aydın: Z Kuşağı Beni Ünlü Yaptı

Sanatçı kimliğinin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile fenomen olan Aynur Aydın herkesin aslında zorlandığı konu da ben twitter sayesinde başarılı oldum dedi.
Attığı tweetler yüzbinlerce etkileşim alırken bu esprili yaklaşımıyla Z kuşağı ile arasında çok güçlü bir bağ kurduğunu hatta Z kuşağının kendisini ünlü yaptığını söyledi. Z kuşağının gerçek olan her şeye reaksiyon gösterdiğini ve onları kandırmanın kolay olmadığını zeka sevdiklerini belirtti.

Emel Yalçın’ın, Aynur çok güzel bir kadınsın eminim taliplerinde çoktur, hiç magazin haberlerinde seni sevgilinle göremedik. Sektöre girdiğinden beri hiç sevgilin olmadı mı yoksa saklamayı mı iyi başardın? sorusuna Aynur Aydın,
16 yaşımdan beri her zaman erkeklerin ilgisini çeken bir kadınım. Bunu sadece güzelliğimle değil sanırım zekam ile de başarıyorum. Hiç sevgilin olmadı mı dersen, bence saklamayı iyi başardım, dedi.

Aynur Aydın: Kendine Acıyan İnsanları Sevmem

Her insan başına haksızlıklar geliyor benimde çok geldi ama ben ne zaman kurban psikolojisinden çıktım o zaman daha başarılı oldum hem meslek hem de iş hayatımda.

İnsan kendine acımasını çok seviyor. Ben kendimi sevmeye başladığım an herşey olumlu yönde değişmeye başladı. Hayatı ve kendimi çok seviyorum.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.