Aslı Enver’i sildi! Uraz Kaygılaroğlu adı Murat Boz’u harekete geçirdi!

Şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver, bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerini 4 ay önce sona erdirmişti. Ayrılmalarına rağmen sosyal medyada birbirlerini takip etmeye devam eden çiftten flaş bir hamle geldi.

Aslı Enver ile Murat Boz, 3 yıllık ilişkilerini 4 ay önce bitirmişti. İlişkileri sona erse de sosyal medyada takipleşen çiftin, yeniden barış barışmayacağı merak konusu olmuştu. Hayranlarının bir ümit barışmasını beklediği çiftten flaş bir hamle geldi.

URAZ İSMİ MURAT’I HAREKETE GEÇİRDİ

Boz’dan ayrılan Enver’in son olarak adı Sefirin Kızı dizisinin yıldızı Uraz Kaygılaroğlu ile anıldı. Çift sevgilisi olamasa da, Enver’in başka biriyle görüştüğünü duyan şarkıcı harekete geçti. Murat Boz, Aslı Enver’i sosyal medya hesabından tamamen sildi. Bu hamle karşısında kayıtsız kalmayan oyuncu da eski aşkını tarihe gömdü.

Uraz Kaygılaroğlu, Aslı Enver ile aşk mı yaşıyor?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.