Arzum Onan, fiziği ile göz doldurdu

Yaz aylarının başında soluğu Ege’de alan Arzum Onan, önceki gün bir mekanda görüntülendi. Onan, 44 yaşında olmasına rağmen fiziği ile göz doldurdu.

Bir dönemin podyumlarda fırtına gibi esen mankenlerin başında gelen Arzum Onan, her yıl olduğu gibi tatil için Bodrum’dan başka bir yer tercih etmiyor. Bir kadın arkadaşı ile iskelede güneşlenen eski manken, 44 yaşında olmasına rağmen fiziği ile göz doldurdu.

Gün boyu gölgede dinlenen Onan, akşam vakti kendisini serin sulara bıraktı. Yaklaşık 1 saat boyunca suyun içinden çıkmayan Onan, sonrasında iskeleye geçti. Mayosunu çıkararak bikinisini giyen Onan, sonrasında kitap okudu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.