Ankara’da asayiş timi 223 kişiyi yakaladı

Ankara’da jandarma asayiş timlerince yapılan haftalık devriyede çeşitli suçlardan dolayı 223 kişi yakalandı.

ANKARA (İGFA) – Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik 18-24 Mayıs tarihleri arasında çalışma başlattı.

Bu kapsamda Jandarma asayiş timlerince yol kontrol noktalarında icra edilen devriye faaliyetlerinde çeşitli suçlardan aranan 223 kişi yakalandı.

Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre son bir haftada 14 hırsızlık zanlısı yakalandı. Buna göre 17-24 Mayıs’ta yakalanan 14 hırsızlık şüphelisinden 4’ü tutuklandı.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Çankaya, Akyurt, Çubuk, Etimesgut ve Mamak ilçelerinde son bir haftadaki hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlatırken, 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.