Angelina Jolie, artık önemli davetlere çocuklarıyla katılıyor

Bekar hayatına yeniden alışan Angelina Jolie, artık önemli davetlere çocuklarıyla katılıyor.

Ünlü oyuncu ve yönetmen Angelina Jolie, önceki akşam çocuklarından dördüyle New York’ta görüntülendi.

Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olarak görev yapan Angelina Jolie’ye Birleşmiş Milletler Gazeteciler Derneği geleneksel galasında Dünya Vatandaşı ödülü verildi.

Hürriyet muhabiri Razi Canikligil’in de izlediği tören New York’taki Cipriani Wall Street’te yapıldı. Jolie’yi törende dört çocuğu da yalnız bırakmadı. 42 yaşındaki Jolie, çocukları Maddox, Shiloh, Zahara ve Knox ile birlikte törenden çıkarken görüntülendi.

blank

Tüm aile geceye özenle hazırlanmıştı. Jolie, klasik tarzda siyah askısız elbisesini uzun eldivenlerle tamamladı. Güzel yıldızın elbisesinin beyaz renkli kuyruğu ise zaman zaman zor anlar yaşamasına neden oldu. Böyle anlarda bir görevli elbisenin kuyruğunu tuttu.

Jolie gibi kızı Zahara da tepeden tırnağa siyahlara bürünmüştü. Yakında 13 yaşına girecek olan Zahara da şık bir pantolon ve bluz giymişti. Jolie’nin ilk biyolojik çocuğu Shiloh her zamanki gibi erkek kıyafetleri içindeydi. Maddox ve Knox da şıklık konusunda birbirleriyle yarıştı.

Jolie ve çocukları restoranın arka kapısından çıkmayı tercih etti. Soğuk havadan etkilendikleri yüz ifadelerinden de belli olan Jolie ve dört çocuğu hızla araçlarına gitmek isteseler de ünlü yıldız kapıda kendisini bekleyen hayranlarını kıramayıp onlara imza dağıttı.

Aile sonra kendilerini bekleyen araca binip evlerine doğru yola koyuldu. Maddox’ın annesine karşı sergilediği kibar tavırlar da gözlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.