Angelina Jolie “Eternals” filminin bazı Körfez ülkelerince yasaklanmasına sert çıktı

Ünlü aktris Angelina Jolie, yer aldığı “Eternals” filminin bazı Körfez ülkelerince yasaklanmasına sert çıktı.

Şu sıralar, dünyada en çok izlenen “Eternals” filminin Suudi Arabistan, Katar ve Kuveyt gibi bazı Körfez ülkelerinde yasaklanmasına, filmin kadrosunda yer alan ABD’li sinema yıldızı Angelina Jolie’den tepki geldi.

Bu ülkelerin, filmde Phastos isimli bir eş cinsel karakter yer alması nedeniyle yapım şirketinden sansür isteğinde bulunduğu fakat şirketin bu talebi reddettiği ve bu nedenle filmin söz konusu ülkelerde yasaklandığı belirtilmişti.

‘MARVEL SAHNELERİ KESMEYİ REDDETTİĞİ İÇİN GURURLUYUM’

Marvel’ın 200 milyon dolar bütçeli filminde Thena adlı savaşçıyı oynayan Jolie, “Seyirciler için üzgünüm ama Marvel bu sahneleri kesmeyi reddettiği için gururluyum” ifadelerini kullandı.

Ünlü aktris, “Günümüz dünyasında insanların Phastos’un ilişkisinin güzelliğini ve sevgisini nasıl göremediklerini hala anlamıyorum. Her kim buna kızıyor, onaylamıyor ya da değer vermiyorsa cahildir” sözleriyle tepkisini gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.