Altan Çetin sessizliğini ”Buraya Kadar” ile noktalayacak

Hande Yener, Sibel Can, Ebru Gündeş ve Gülben Ergen gibi isimlere yazdığı şarkı sözleri ve yaptığı bestelerle müzik listelerini alt üst eden olay adam Altan Çetin, uzun süren sessizliğini ikinci single çalışması Buraya Kadar ile noktalayacak…

Müzik listelerinde romantik rüzgarlar estirecek yeni şarkısı “Buraya Kadar” için kamera karşısına geçen Çetin, Teoman Topçu yönetmenliğinde gerçekleştirilen klip çekimi arasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ARTIK MUTFAKTAN ÇIKMA VAKTİ GELDİ

“Şimdiye kadar işin mutfağındaydım. Artık mutfaktan çıkıp kendimi göstermenin zamanı geldi. Bu şarkı listeleri alt üst edecek” diyen Çetin, zirve yürüyüşünde iddialı olduğunu dile getirdi.

HANDE’NİN RAKİBİ YOK

Şimdiye kadar çalıştığı isimler arasında Hande Yener’in ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Çetin, “Hande herşeyi ile bambaşka kadın. Türkiye’de rakibi yok.” ifadelerini kullandı.

ÇETİN TAZELER’E ”ORJİNAL” AYAR

Bir süre önce bir çok ünlü şarkıcının seslendirdiği bestelerin kendisine ait olduğunu iddia eden ve gündemi uzun süre meşgul eden Çetin Tazeler ile ilgili soru yönelten gazetecilere; “Benim bu konu ile ilgili yorum yapmam doğru değil ancak kendisine daha orjinal şeylerle meşgul olmasını tavsiye ederim.” sözleri ile yanıt veren ünlü besteci, “Müzik piyasasında bende varım demek bu kadar ucuz ve kolay olamamalı” diye ekledi.

ÖZEL BİR DOKTOR HAZIR BEKLEDİ

Çekimler esnasında kendisi için kurulan 360 derece dönen platformda zaman zaman düşme tehlikesi de atlatan Altan Çetin, baş dönmesine bağlı olası sağlık problemleri için hazır bulunan bir özel doktor tarafından sürekli kontrol altında tutuldu.

Öte yandan çekimler esnasında küçük bir talihsizlikte yaşandı. Klipte rol alan balerin çekimler esnasında ayak bileğini incitince sete yaklaşık bir saat repo verildi. Set doktoru tarafından ilk müdahalesi yapılan genç balerinin endişe edilecek bir durumu olmadığı anlaşılınca çekimler kaldığı yerden devam etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.