Alp Navruz’u duyan Ayça Ayşin Turan utandı

Ada Masalı dizisindeki partneri Alp Navruz ile arkadaşlığı aşka dönüşen Ayça Ayşin Turan, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Alp Navruz’la ilişkisi hakkında konuşan Ayça Ayşin Turan, “Her şey yolunda. Sürekli aynı cevapları veriyorum gibi oluyor. Beni utandırıyorsunuz bu sorularla” dedi.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti.

Tarzı ile büyük beğeni toplayan Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı dizisinde birlikte rol aldığı ve aşk yaşamaya başladığı Alp Navruz ile ilgili soruları duyunca utandı. Turan, “Islanmayın, çok yağmur yağıyor. Daha müsait bir zamanda konuşuruz isterseniz.” dedi.

blank

Güzel oyuncu, Alp Navruz sorusunu “Her şey yolunda. Sürekli aynı cevapları veriyorum gibi oluyor. Beni utandırıyorsunuz bu sorularla.” şeklinde cevapladı.

“Tatil planınız yok mu?” sorusunu da yanıtlayan ünlü oyuncu, Öyle bir plan yapmadık. Önceliği işlere verdik. Yazın çalışarak geçebilir ama kısa süreli vakit bulunursa tatil tabii ki olacak.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.