Jennifer Lopez ile Ben Affleck yine nişanlandı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile Ben Affleck, 18 yıl sonra ilişkilerine ikinci bir şans verdi. Jennifer Lopez ile Ben Affleck yeniden nişanlandı. Ünlü çift, ilişkilerine resmiyet kazandırdı.

Bir dönem yaşadıkları aşk ile magazin basınının en gözde çiftlerinden olan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, aldığı ayrılık kararı ile nişan yüzüklerini atmıştı. Jennifer Lopez ile Ben Affleck yıllar sonra bir araya geldi ve ilişkilerine ikinci bir şans vereme kararı aldı.

Evlenecekleri haberleri sık sık gündeme gelen ünlü çiftten Lopez’in sözcüsü müjdeli haberi People Dergisi’ne açıkladı.

blank

JENNIFER LOPEZ İLE BEN AFFLECK NİŞANLANDI

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Lopez, güzel haberi takipçileri ile paylaştı. Nişan yüzüğü ile dikkat çeken ünlü şarkıcı, “Sizinle gerçekten heyecanlı bir hikaye paylaşmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Lopez’in paylaşımı gündeme bomba gibi düşerken hayranları ünlü çifti tebrik mesajı yağmuruna tuttu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.