Ebru Şahin Cedi Osman’ın doğum gününü kutladı: Yeni yaşın hoş gelsin her şeyim

Evlilk kararı aldığı sevgilisi Cedi Osman’ın doğum günü için sosyal medya hebasından paylaşımda bulunan güzel oyuncu Ebru Şahin, “Yeni yaşın hoş gelsin her şeyim” ifadelerini kullandı. Ebru Şahin’in Cedi Osman’lı paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Şimdilerde ATV’de ekrana getirilen Destan dizisinde hayat verdiği Akkız karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Ebru Şahin’in basketbolcu sevgilisi Cedi Osman, geçtiğimiz gün 27 yalına bastı.

Ebru Şahin, sosyal medya hesabından Cedi Osman ile olan fotoğraflarını arka arkaya paylaşarak doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncu Şahin, evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Cedi Osman doğum gününü kutladığı paylaşımında “İyi ki güldün, Yeni yaşın hoş gelsin her şeyim. Seni seviyorum” ifadelerine yer verdi.

Cedi Osman da sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmadı ve “İyi ki hayatımdasın seni çok seviyorum” yorumunu yaptı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.