Alina Boz güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor

ATV ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Maraşlı dizisi izleyici tarafından sevildi. Dizide Mahur karakterini canlandıran Alina Boz ile her geçen gün güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor. Dergilere de kapak olan Boz’un, dizideki partneri Burak Deniz ile verdiği pozlar sosyal medyayı sallarken bugün paylaştığı bir fotoğraf da beğeni yağmuruna tutuldu.

Rus bir anne ve Türk bir babanın kızı olan Alina Boz, başarılı oyunculuğu ile kariyerinde adım adım ama sağlam bir şekilde ilerliyor. Son olarak Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşan güzel oyuncunun, başarılı performansı takdir edildi.

Daha önce rol aldığı Aşk 101 ve devamı Aşk 102 dizileri ile de tanınan oyuncu sosyal medyayı da aktif kullanıyor. Güzel oyuncunun paylaştığı fotoğraflar beğeni rekorları kırıyor.

Aynı zamanda duru güzelliği ile de övgüleri toplayan Alina Boz’un pozu, takipçilerinin de büyük beğenisini kazandı. Son olarak aşağıdaki cesur pozu paylaşan oyuncu, Şamdan dergisi için verdiği röportajda da adını duyurmuştu.

Burak Deniz ve Alina Boz’dan özel açıklamalar

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.