BluTV, Çağan Irmak’ın yönettiği, Çağatay Ulusoy’lu Yeşilçam dizisinin ilk tanıtımını yayınladı

BluTV’nin Çağatay Ulusoy’lu Yeşilçam dizisinden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

BluTV, Çağan Irmak’ın yönettiği, Çağatay Ulusoy’un başrolünü üstlendiği Yeşilçam dizisinden ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Dizi, “1960’ların Türkiye’sinde, Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikâyesi” olarak tanımlanıyor.

Türkiye’de dijital yayın platformları arasında Netflix’in en büyük rakibi konumunda olan BluTV, kullanıcılarına sunduğu içerik seçkisini zenginleştirmeye devam ediyor. Bir yandan Euphoria, Normal People, Ramy gibi son dönemin çok konuşulan dizilerini Türkiye’deki izleyicilerle buluşturan, bir yandan da Kız Kardeşler, Sibel, İşe Yarar Bir Şey, Oray gibi dikkat çekici yerli yapımların vizyondan sonraki ilk durağı hâline gelen BluTV, orijinal yapımlarına da yenilerini ekliyor.

Yıla yeni dizisi Bonkis’i izleyicilere sunarak başlayan BluTV, Doğu ve Yeşilçam gibi yapımlarını da yıl bitmeden izleyicilere sunmaya hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy‘un başrolünü üstleneceği dönem dizisi Yeşilçam için tanıtım çalışmalarına başlayan BluTV, diziden ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak oturuyor.

Çağatay Ulusoy’un Başrolünü Üstlendiği Yeşilçam, 1960’larda Geçen Bir Yeniden Doğuş Hikâyesi Olarak Tanımlanıyor

1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması’ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikâyesini anlatacak olan Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’nda Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam’da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat veriyor.

Aynı zamanda dizide Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik edecek. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı’yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu’yu canlandıracak. Oyuncu kadrosunda bu üç isme Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş eşlik ediyor.

Yapımını Eastern Sunrise’ın, yapımcılığını Sibel Tuna’nın üstlendiği dizinin senaryosunda Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün imzası bulunuyor. Bu yıl ekrana gelecek dizi için henüz net bir yayın tarihi açıklanmadı.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.