Aleyna Tilki kardeşi hakkında yazılan köşe yazısına tepki gösterdi

Aleyna Tilki, 16 yaşındaki kardeşi Ayça Tilki’yi hedef alan bir köşe yazısında “bu kızımızdan da şöhreti esirgemeyelim” ifadelerinin kullanılmasına tepki gösterdi. Twitter hesabından arka arkaya paylaşım yapan Tilki, “Pislikler. Gizli sapıksınız, sizin derdiniz bitmez” sözleri ile tepkisini dile getirdi.

Çıkardığı “Sır” şarkısı ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Aleyna Tilki, Twitter hesabından arka arkaya sert açıklamalarda bulundu. Tilki, bir köşe yazısında Ayça Tilki’nin popülerlik uğruna ailesi tarafından yönlendirildiği ve “bu kızımızdan da şöhreti esirgemeyelim” sözlerinin kullanıldığı yazıyı görünce çileden çıktı.

blank

Sert açıklamalarda bulunan genç popçu Aleyna Tilki, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

“Bana artık istediğiniz her yorumu yazabilirsiniz ama bazı gazetelerde kardeşim hakkında garip eleştiriler görüyorum. Ben 16 yaşımdayken beni kötü ruhunuza alet ettiniz sıra kardeşimde mi? Pislikler. Gizli sapıksınız. Sizin derdiniz bitmez. Bilmiyor muyuz?”

“Belli ki çocukluğunda fena hırpalanmış, hıncını çocuktan çıkarıyor. Sevinç gözyaşları döken kedi yüzü. Ben de hırpalandım ama size benzemeyi seçmedim!! Omurgasız değilim ben. İnandıklarımın her zaman arkasındayım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.