Alef’te Settar, Kemal’e gerçeği anlatacak mı?

BluTV ve FX’in ortak projesi Alef; Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerini paylaştığı kadrosuyla büyük beğeni topladı. Türkiye’de mistik polisiye türünün ilk örneği olan Alef’in yönetmenliğini Emin Alper, senaristliğini Emre Kayış, yapımını ise MAY Prodüksiyon üstleniyor.

Dizinin bu akşam yayınlanacak olan yedinci bölümünde Kemal, katilin cinayetlerle ilgili çeşitli motivasyonlarını anlamak için tarihin tozlu sayfalarını inceleyerek pek çok önemli ipucu buluyor.

İsmail Maşuki’nin sırrı ne?

Daha önce gittikleri metruk binada İsmail Maşuki isimli bir Bayrami kutbunun mezarının olduğunu ve binanın daha evvel de çeşitli saldırılara uğradığını öğrenen Kemal, gizli tarikatların tarihinde Yaşar’ın da desteğiyle bir yolculuğa çıkar. Binayla ilgili yaptığı araştırmalar Kemal’i bir kişiye götürecektir: Yaşar’ın babası Rahmi Görener.

blank

Settar ve Kemal yeniden birlikte

Kalp krizi geçiren Settar’ı ilk ziyaret edenlerden biri Kemal olur. Araları soğuk olan ikili, Settar’ın şakalarıyla yeniden yakınlaşır. Ancak Settar’ın gerçekte ne yaşadığını Kemal henüz bilmemektedir. Settar’ın uğradığı saldırıyı ve Kireçburnu’na neden gittiğini Kemal’e anlatıp anlatmayacağı ve Kemal’den sakladığı bir şeyler olup olmadığı ise bölüm boyunca merak konusu olur.

ALEF, yeni bölümüyle bu akşam 21.30’ da BluTV ve FX’te

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.