Oyuncu Onur Saylak üçüncü kez baba oluyor

Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak, üç yıldır menajer Gözde Yılmaz ile aşk yaşıyordu. İddialara göre Yılmaz hamile ve Saylak, üçüncü kez baba olacak.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; 2017 yılında ikiz çocuklarının annesi Tuba Büyüküstün’den boşanan Onur Saylak, yeniden baba oluyor.

3 yıldır menajerlik yapan Gözde Yılmaz’la birlikte olan ünlü oyuncu, üçüncü kez baba olacağı için heyecanlı olduğu iddia edildi.

2012 yılında Paris Konsolosluğu’nda nikâh defterine imza atan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, ikiz kızları Toprak ve Maya’ya rağmen evliliklerini kurtaramamış, 6 yıl sonra boşanmıştı.

Tuba Büyüküstün daha sonra işletmeci Umut Evirgen’le yeni bir aşka yelken açtı. Bir süre yalnız kalan Saylak ise aşkı Gözde Yılmaz’da buldu.İş arkadaşlığı zamanla aşka dönüşen çift, 2 yıldır Saylak’ın Bağdat Caddesi’ndeki evinde birlikte oturuyor. İddialara göre; Gözde Yılmaz, 2 aylık hamile. Ve çift nikâh masasına oturmak için acele etmiyor.

Geçtiğimiz günlerde 43’üncü yaşını kutlayan Onur Saylak için sevgilisi manalı bir paylaşım yapmış ve “Binlerce ‘iyi ki’lerim oldu sana dair, her gün yenileri ekleniyor” demişti.

Öte yandan Büyüküstün ve Saylak’ın ‘Gönülçelen’ dizisindeki iş arkadaşlıkları zamanla aşka dönümüşmüş ve ikili güzel oyuncu ikizlerine hamileyken 2012 yılında nikâh masasına oturmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.