Alec Baldwin’e yeni dava! Set çalışanını vurarak öldürmüştü!

Sette kazara görüntü yönetmeninin vurarak öldüren oyuncu Baldwin’e öldürülen Hutchins’in kocası dava açtı. Ailenin avukatı Brain Panish, “Tetik devreye girmedikçe ve horozu çekilmedikçe silah ateşlenemez” dedi.

“Rust” filminin çekimleri sırasında oyuncu Alec Baldwin tarafından kazara öldürülen görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in kocası, Baldwin’e ve set güvenliğinden sorumlu kişilere dava açtı. Halyna Hutchins’in kocası ve 9 yaşındaki oğlu adına açılan davada ünlü oyuncu ve şirket “ölüme neden olmakla” suçlanıyor.

Ailenin avukatı Brain Panish, “Tetik devreye girmedikçe ve horozu çekilmedikçe silah ateşlenemez. Yani silah Baldwin’deydi, silahın horozunu çektiğini söylüyor. Ateş etti. Kadın öldürüldü” dedi.

Baldwin ve set ekibi ölüme sebebiyet verme suçundan mahkemeye çıkacak.

Alec Baldwin, 21 Ekim’de “Rust” filminin setinde kullandığı silahla 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne neden olmuştu. Aynı olayda yönetmen Joel Souza da yaralanmıştı.

ALEC BALDWİN’İN HALYNA HUTCHİNS’İN ÖLÜMÜNE NEDEN OLMASININ YANKILARI SÜRÜYOR

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.