Ahmet Kural’a 3 ayrı suçtan hapis cezası

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Ahmet Kural ve Sıla arasındaki darp davasının ikinci duruşması dakika dakika takip edildi.

Ahmet Kural’ın Çağlayan Adliyesi’ne gelişiyle darp skandalı davasını takibe başlayan Söylemezsem Olmaz gelişmeleri an be an ekranlara taşıdı. Ahmet Kural’ın ardından Sıla’nın da Çağlayan Adliyesi’ne gelmesiyle nefesler tutuldu. Ahmet Kural’ın tanıklarının dinlemesini mahkemenin reddetmesi üzerine kafalar karıştı. Duruşma salonundan gelen bilgiler netlik kazanmaya başlarken davanın son bulduğu haberi ortalığı karıştırdı. Duruşmanın bu kadar kısa sürede sonuca bağlanması hayret uyandırırken Ahmet Kural’ın üç ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası alması herkesi şaşkına çevirdi.

Ahmet Kural’a hapis cezası… Sıla: Bugün adalet beni yüreklendirdi!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.