Ahmet Kural’a hapis cezası… Sıla: Bugün adalet beni yüreklendirdi!

Oyuncu Ahmet Kural ile şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun arasında yaşanan darp olayına ilişkin davanın ikinci duruşması sonuçlandı. Oyuncu Ahmet Kural’a 3 ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası verildi. Sıla Gençoğlu mahkeme çıkışı bu kararı değerlendirdi.

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki ikinci duruşmaya sanık Ahmet Kural ve müşteki Sıla Gençoğlu ile tarafların avukatları katıldı.

Çok sayıda izleyicinin de hazır bulunduğu duruşmada söz alan Ahmet Kural ve avukatı, keşif ve bazı tanıkların dinlenilmesi talebinde bulundu.

Mahkemenin söz konusu istemi reddetmesi üzerine da Kural’ın avukatları, reddihakim talebinde bulundu. Bu talebin reddine karar veren mahkeme, sanık Kural’a son sözlerini sordu.

Kural da “Masumum beraatimi istiyorum. İkimize de uyuşturucu testi yapılsın.” dedi.

1 YIL 4 AY 20 GÜN HAPİS

Verilen aranın ardından kararını açıklayan mahkeme hakimi, sanık Kural’a “tehdit” suçundan 7 ay 15 gün, “basit yaralama” suçundan 5 ay, “hakaret” suçundan da 4 ay 5 gün olmak üzere toplamda 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası verdi.

Mahkeme, verilen suçlardan cezanın ertelenmesine hükmetti.

SILA’DAN İLK AÇIKLAMA

Kararın açıklanması sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Sıla, “Türlü iftiralara uğradım. Sağlam kalmak çok kolay değil. Ama bugün adalet beni yüreklendirdi. Mutluyum. Türk adaletine çok teşekkür ederim. Benim durumuma düşen ve düşebilecek tüm kadınlar için güven verici. Herkese yürekli olmasını diliyorum. Yargının çok adil olduğunun kanaatindeyim sadece teşekkür ediyorum. Uyuşturucu iddiaları komik, ilk de değildi. Bu yüzden şaşırmıyorum” ifadelerini kullandı.

“Bu bir intikam davası artık” Ahmet Kural’a 16 ay 20 gün hapis!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.