Ahmet Kural: Arabada mı sevişelim?

Ahmet Kural, iki kadın arkadaşıyla eğlendiği mekandan sabaha karşı çıktı.

Oyuncu Ahmet Kural, önceki gece Asmalımescit’te bir mekanda eğlendi. Mekana VIP aracı ile gelen Kural, sabaha karşı 04.00’te arka kapıdan çıkmak istedi. İki kız arkadaşıyla arabasına binen Kural, habercilerin aracı takip ettiğini fark edince Nişantaşı’nın arka sokaklarına sapıp, araçtaki erkek arkadaşını indirdi. Muhabirlerin yanına gelen oyuncu “Bırakın işimize bakalım. Kadınlardan biri arkadaşımın karısı, diğeri kız kardeşim” dedi.

blank

Dakikalar süren takibin ardından Kural’ın aracı bu kez Beşiktaş’a yöneldi. Arabayı sağa çektirip muhabirlere seslenen oyuncu “Arkadaşlar böyle sabaha kadar dolaşacak mıyız? Saat sabahın 05.00’i oldu. Uykumuz geldi, bırakın biz de evimize gidelim. Yaptığınız çok ayıp. Kızlarla aracın içinde mi sevişelim? Söz başka bir zaman size kendim çektireceğim, beni kırmayın” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.