Ahmet Kural ve Ecem Erkek, Adana’da hayranlarıyla buluştu

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği; sezonun beklenen komedisi ‘Müjdemi İsterim’ vizyona girdi!

YouTube video

Filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Ecem Erkek, filmin turnesi kapsamında ilk olarak Adana’da hayranlarıyla buluştu. Adana Optimum AVM Avşar Sinemaları’ndaki gösterim öncesi Adanalıların karşısına çıkan ve sorularını yanıtlayan oyuncular yoğun ilgiyle karşılaştı.

blank

Sıcak karşılamanın ardından seyircilerle bol bol fotoğraf çektiren Ahmet Kural ve Ecem Erkek filmlerini ilk kez Adana’da seyirciyle birlikte izledi.Kahkaha seslerinin salondan eksik olmadığı gösterim sonrası oyuncular tebrikleri kabul etti ve Adana’da bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını bir kez daha dile getirdi.

Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum’un başrolünü oynadığı ‘Müjdemi İsterim’in yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı üstlenirken, senaryoda Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı imzası bulunuyor.

‘Müjdemi İsterim’ tüm Türkiye’de sinemalarda.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.