‘Adı Efsane’ dizisi final kararı aldı

Adı Efsane dizisi bitiyor! Final bölümünden ilk görüntüler yayınlandı…
‘Adı Efsane’ dizisi reyting sıralamasında üst sırada yer almayı başarmıştı. Fakat aslında her şey iyi giderken diziyle ilgili flaş bir karar alındı.

Sezonun bitmesiyle birlikte başrol oyuncuları birbir diziden ayrıldı. Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi ana kadroyu oluşturan isimlerin vedasının ardından dizi yaz boyunca yoluna gençlik dizisi olarak devam etme kararı aldı. Yeni katılan isimlerle Adı Efsane “İkinci Devre” adıyla yeniden yayınlanmaya başladı.

Fakat beklenen olmadı. Umulanın aksine reytingler oldukça düşük geldi ve ‘Adı Efsane’ dizisi final kararı aldı. Dizi salı günü yayınlanacak bölümüyle ekran yolculuğuna son verecek.

İŞTE ADI EFSANE DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDEN İLK GÖRÜNTÜLER:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.