Öznur Yakın, yoğun geçen sezondan fırsat bularak soluğu Bodrum’da aldı

Mücevher sektörünün başarılı markalarından Lion Diamond’ın sahibi Öznur Yakın, yoğun geçen sezondan fırsat bularak soluğu Bodrum’da aldı.

Ailesi ile geçtiği Bodrum tatilinde’de boş durmayan başarılı iş kadını aynı zamanda Rixos Otel’in içindeki mağazasını da kontrol etmeyi ihmal etmiyor. Başarılı bir iş kadını olduğu gibi başarılı da bir anne olan Öznur Yakın, önceki gün Gündoğan’da çoçukları Ali, Zeynep, Elif, Ayşe Yakın ile birlikte tatilin keyfini çıkarıyorlardı. Burak Yakın hatfa içi iş yoğunluğundan dolayı İstanbul’da işlerinin başında zaman geçirirken hafta sonları soluğu Bodrum’da çoçukları ve eşinin yanında alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.