Acun Ilıcalı ölümden döndü!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ölümden döndü. Acun Ilıcalı’nın içinde bulunduğu araç, önceki gün O-6 otobanında seyir halindeyken arka lastiğin parçalanması sonucu kontrolünü kaybetti. Ilıcalı, bariyerlere çarparak duran araçtan yara almadan kurtuldu.

ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kaza geçirdi. Ilıcalı’nın yara almadan kurtulduğu kazada lüks araç kullanılamaz hale geldi.

Olay, dün akşam saatlerinde O-6 otobanında yaşandı. Tv8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın kullandığı lüks otomobil O-6 otoyolunda lastiğinin patlaması sonucu bariyerlere çarptı. Kaza sırasında aracın hava yastıklarının açılmasıyla Ilıcalı yara almadı. Kazada lüks araç ise kullanılamaz hale geldi.

blank

Kazanın ardından Ilıcalı’ya “geçmiş olsun” mesajları yağdı. Ilıcalı ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Talihsiz bir trafik kazası geçirdim. Sağlık durumum çok iyi. Arayan soran herkese teşekkürler, sevgiler” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.